Manager-tips til Holdet.dk: Tre raffinerede råd til 23. spillerunde

Følg op på, hvilke spillere, der er interessante emner til dit managerhold i den kommende runde. Vi vælger én dyr, én mellem og en af de billige som anbefales at se nærmere på, og vi er nu nået til Spillerunde 23.


Den Billige

Federico Ceccherini – Hellas Verona – Forsvarer – 2,5 mio. – Popularitet 3,2%


Hellas Verona har gang i fornem sæson, hvor særligt offensiven anført af hattrickskytten fra weekenden, Barak, Simeone og Capari har været et af højdepunkterne . 

I sidste runde blev det til en 4-2 sejr over Sassuolo, og der fine udsigter til, at Veronas offensive takter fortsætter mod Bologna, som har tabt fem af deres seneste seks kampe.

I den føromtalte 4-2 sejr var det naturligvis Barak der løb med overskrifterne, men det giver alligevel mening også at fremhæve Veronas midtstopper, Federico Ceccherini, som i samme kamp tegnede sig for imponerende 0.57 xG og som står noteret for 0,80 xG for sæsonen, samt 0,20 xA.

Det er et spørgsmål om tid, før Ceccherini omsætter de tal til mål, og det kunne meget vel ske mod et hårdtprøvet Bologna-mandskab. 

Ceccheerini har altså gode chancer for at hive et clean sheet i land, og kan, med lidt held, krone sin indsats med et mål. 


Mellemvaren

Nicolas Gonzalez – Fiorentina – Midtbane – 4 mio – Popularitet 6,6%


Fiorentina spillere er i højsædet til den kommende runde, efter de mandag plyndrede Genoa, der besøgte Stadio Artemio Franchi og måtte vende hjem med et ydmygende 6-0 nederlag i bagagen.

Skal man finde en fast starter i Vicenzo Italianos rotationsglade, men ikke mindst målfarlige, offensiv, er argentineren Nicolas Gonzalez en rigtig fin løsning.

Offensiv-spilleren fungerer som Vlahovic’ trofaste løjtnant, og selvom han endnu ikke har vist sig som en stor målmager, spiller han både godt og meget.

For et Fiorentina-mandskab, der forventes at være favoritter i kommende opgør Calgliari (U), Lazio (H) og Spezia (U), er fire millioner for den førnævnte argentiner en ganske rimelig pris.

Gonzalez har trods alt også vist sig med evner på banens sidste tredjedel, hvor det hidtil er blevet til to mål og fire assists i 16 Serie A-optrædener. 

Den tidligere Stuttgart-profil har en xG+A (forventede mål ellers assists) på 0,45, hvilket må siges at være lovende frem mod et besøg på Sardinien, hvor Serie A-sæsonens næstdårligste defensiv venter.


Den Dyre

Luis Muriel – Atalanta – Angriber – 7,2 mio. – Popularitet – 1,6%


For at pege i retning af nogle andre end den altid aktuelle Vlahovic, har jeg i stedet valgt at skele til Atalantas hurtigløber Luis Muriel.

Atalantas Luis Muriel tager i denne runde imod Lazio. 

Selvom Atalanta på papiret ikke er selvskrevet til en sejr, ventes kampen at blive målrig som altid, hvilket 18 mål i de to holds seneste 5 indbyrdes opgør også vidner om.

Hos bookmakerne er Muriel den mest sandsynlige målscorer i kampen sammen med Immobile. 

En vigtig detalje ligger i, at Zapata er skadet, hvilket førs og fremmest garanterer Muriel en startplads, men også forventes at skabe ham flere åbne muligheder.

Et andet parameter der taler for Muriel, er, at Atalanta i næste runde tager imod Cagliari. Så ved at købe Muriel nu, sparer man transfergebyret i næste runde, hvor at Muriels aktualitet er endnu mere presserende.

Hvis Napoli-Salernitana meldes officielt fri af fare for aflysning

Er vi så heldige, at opgøret mellem Napoli ikke bliver aflyst, ligger der også pæn værdi i hjemmeholdets tilbagevendte Victor Osimhen. 

Nigerianeren er i skrivende stund udråbt til at starte som Napolis frontangriber i hjemmekampen mod upåagtede Salernitana, og spås gode scoringsmuligheder hos bookmakerne. 

Osimhen er godt nok på vej tilbage fra længere tids skade, og selvom han står til at starte, vil jeg alligevel opfordre til, at man tjekker La Gazzette dello Sports artikel så tæt op af kampstart mellem Verona og Bologna. Der er altså en risiko ved at satse på Osimhen, men starter han, kan han blive giftig. 

Osimhen har en tiltalende 0,56 xG pr 90 minutter spillet, og er kun overgået af Insigne. Salernitana har kæmpet med tingene i denne sæson, og bookmakerne er også klare i mælet: Napoli er storfavoritter.


Redaktionens Hold


Af Christian Kraglund