Årets Spiller i Sydamerika: Argentiners agent skal tale med fire Serie A-klubber

Argentinske River Plate har støbt en spået verdensstjerne, hvilket forklarer, hvorfor europæiske topklubber pludselig står i kø for en 21-årig angriber ved navn Julian Alvarez.

Klubber som Real Madrid, Manchester United, AC Milan og Juventus står i kø for at hente en argentinsk angriber, der til daglig optræder for hjemlandets River Plate.

Det seneste år har 21-årige Julian Alvarez vundet tre trofæer med La Banda.

Han er den bedste argentinske rækkes mest scorende spiller 2021, og så blev han ikke mindst også kåret som Årets Spiller blandt alle sydamerikanske rækker foran navne som den tidligere Inter-brasser Gabriel “Gabigol” Barbosa.

Alvarez er en alsidig angriber, der også kan gøre sig på kanten.

Han udmærker sig først og fremmest via sin udsøgte teknik, hvor særligt frontmandens simple, men iøjnefaldende effektive, skudfinte er blandt hans kendetegn.

Faktisk er Alvarez god til det meste, hvilket ganske tydeligt også gælder hans evner foran mål så vel som i oplæggerens rolle. Ingen færre end 18 scoringer og syv assists er det blevet til i den hjemlige ligas første 21 spillerunder.

Alt sammen forklarer, hvorfor det ikke var nogen stor overraskelse, da vigtige fodboldjournalister kunne berette om, at Alvarez’ agent, Fernando Hidalgo, har planlagt en rejse ned gennem Europa for at tale med interesserede klubber.

Ifølge Alfredo Pedullá startede agenten i England for at møde repræsentanter for Manchester United, hvorefter rejsen gik til Spanien og de to hovedstadsklubber Real- og Atletico Madrid.

Fire Serie A-klubber har aftalt møde

Sidste destination er, ifølge en strøm af journalister, Italien, og her har Fernando Hidalgo linet fire møder op.

Det drejer som om repræsentanter fra Juventus, Inter, AC Milan og også Fiorentina, hvilket ligeledes er quadruplen, der, blandt italienske klubber, anses for at føre løbet om Julian Alvarez’ underskrift.

Den argentinske profil har en frikøbsklausul på 25 millioner euro inkluderet i sin aftale med River, og den udløber i øvrigt allerede næste vinter.

Blandt Serie A-klubber fremhæves Fiorentina som dem, både forrest i køen, og med mest konkret interesse i Julian Alvarez.

Angriberen kan forlade River Plate gratis i næste januar, hvorfor klubben senest vil sælge ham til sommer.

Ud over et hav af U-landskampe står Alvarez også noteret for fem A-landskampe for Argentina.