Brølstærke Bremer: Alle taler om brasiliansk Torino-forsvarer

Fredagens Derby della Mole har skabt mere opmærksomhed omkring forsvareren Bremer end nogensinde før.

Én duel har set den brasilianske forsvarsspiller Bremer tiltrække mere forrygende omtale efter fredagens Derby della Mole mod Juventus; Der tales om duellen med stjerneangriberen Dusan Vlahovic.

‘Endnu en præstation i topklasse, endnu en niveau cementering’, lød det blandt andet fra La Gazzetta dello Sport natten til lørdag.

Udpluk af La Gazzettas karakterer fra opgøret mellem Juventus og Torino (1-1).

Aftenen var en fed understregning af Bremers udviklingskurve, der i løbet af de seneste 12 måneder har set ham etablere sig som en af Serie A’s bedste spillere i sin rolle.

Bremer var brutal og elegant, altid på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. I derbyet mellem Juventus og Torino, som endte 1-1, skinnede den tidligere Atletico Mineiro-spiller uovertruffent i gennem fra det bagerste geled.

Den brasilianske forsvarsspiller lukkede ned for Dusan Vlahovic for anden gang på bare 40 dage, som den serbiske angriber blev helt frataget indflydelse i kampen, ligesom det skete den 10. januar i kampen mellem Granata og Fiorentina (4-0).

På aftenen, der også markerede brasilianerens kamp nummer 100 for Il Toro, så vi den allerede vidt eftertragtede stopper lukke ned for en af verdens farligste angriber, der hidtil tæller 18 ligatræffere i denne sæson.

Bremer sejrede på alle fronter, Vlahovic led under samtlige 74 minutter, han var på banen, før træner Allegri til sidst måtte opgive og skifte sin serbiske stjerne ud, der ikke for alvor var farlig en eneste gang.

Dysten med Vlahovic viste mange af den 24-årige stoppers vigtigste kvaliteter.

Bremer udstillede sit brede repetoire kombinerende både hurtighed og fremragende timing i sine defensive indgreb, færdigheder, der giver ham mulighed for at modstå modstandere som netop Dusan Vlahovic, der både er stærk i luftspillet i- og udenfor feltet samt i spillet på græstæppet, både retvendt og som opspilsstation.

Dette er helt uden at fremhæve brasilianerens personlighed og lederegenskaber, kvaliteter, der tillader ham at styre træner Ivan Juric’ i forvejen vel konstruerede defensiv.

Selv samme Ivan Juric kommenterede følgende efter gårsdagens remis imod byens giganter fra Juventus:

-Han er en fantastisk fyr, han gemte Vlahovic i sin lomme. Teknisk gjorde han det godt, han er en ydmyg dreng. Han har store ambitioner, men han forstår, at klubben har givet ham meget og nok skal belønne ham. Det har blandt andet sat hans omgivelser i bero.

Noget af udtalelsen refererer til sidste sommers transfervindue, hvor flere storklubber, herunder Inter og en række Premier League-kæmper, sloges om Bremers underskrift, men Torino afviste enhver forespørgsel.

Den ombejlede stjerne brokkede sig ikke, og i stedet underskrev brasilianeren i begyndelsen af måneden en forlængelse frem til sommeren 2024, idet hans han nu tidligere aftale lakkede mod ende.

Nogle vil stille sig undrende overfor denne beslutning, men mere end noget andet giver det udtryk for en spiller, der hviler i sine egne evner, både nu og på sigt, og som tror på i fremtiden at gavne af et positivt forhold til sin nuværende klub.

Udover at lukke ned for Vlahovic, formåede han fredag at opløse andre potentielt farlige situationer.

Den brasilianske forsvarsspiller begik blot to frispark i hele kampen og demonstrerede, at han var i stand til at stå op mod sine modstandere i den fysiske duel uden at ende på bagkant.

Rent og elegant med og uden bolden mellem fødderne, men frem for alt effektiv i sine aktioner.

I Torino regerer en fremstormende brasilianer, vis 25-årige fødselsdag stadig ligger en måned ude i fremtiden.

Milan og Inter meldes ivrige, men til Serie A-fansenes fortrydelse kan det samme siges om store klubber, særligt i England.

Alt imens brillerer Bremer uimponeret runde ind og runde ud.