Inter tæt på at lande Atalanta-tysker for 160 mio. kroner

Inter er nået til enighed med Atalanta om deres tyske wing back Robin Gosens, der koster klubben 22 millioner euro.

Det går stærkt i det italienske transfervindue i disse dage, og nu forlyder senest melding om en vigtig handel i Lombardiet.

Inter er nået til enighed med naboerne fra Atalanta om en handel, der sender den tyske venstre back Robin Gosens til Milano-klubben, fremgår det af transfereksperten Fabrizio Romanos oplysninger.

Der er enighed om en lejeaftale med obligatorisk option på køb, og Inter betaler 22 millioner euro, svarende til 163 millioner danske kroner, for det endelige køb.

Kun detaljer afholder skiftet fra at realiseres, såfremt Robin Gosens og Inter når til enighed om de personlige vilkår.

Det forventes, at Inter vil fremlægge en noget mere lukrativ kontrakt end den, han har i Atalanta, der angiveligt (ifølge Salary Sport) tjener ham lidt mindre end halvanden million euro om året.

Rygterne omkring Gosens potentielle skifte til Inter er opstået i løbet af de seneste døgn, hvor det mere eller mindre pludseligt fremgik af vigtige kilder, at den tyske landsholdsspiller var blandt Nerazzurris top-prioriteter denne vinter.

Ifølge italienske medier har Gosens i forvejen takket nej til et tilbud fra nyrige Newcastle i Premier League.

Fabrizio Romano tilføjer i øvrigt, at Inter-træner Simone Inzaghi er opsat på at hente sin tidligere super sub i Lazio, Felipe Caicedo, til klubben som back up til de forreste to pladser.