Italiensk avis: Serie A-klub henter gratis guldfugl i FC Nordsjælland

Serie A-klubben Hellas Verona henter dansker nummer fire siden Preben Elkjærs storhedstid i den Veneto-baserede fodboldklub.

En opsigtsvækkende handel er på plads; FC Nordsjællands 18-årige Tochi Chukwuani skifter til Serie A-klub Hellas Verona.

Den italienske avis L’Arena melder her til eftermiddag, at midtbanespilleren skulle være på plads i klubben, der efter sigende henter ham på en fri transfer til sommer, når hans aftale i Farum-klubben udløber.

Der er tidligere gisnet om en aftale mellem Chukwuani og Hellas Verona var under opsejling, og nu lader det altså til, at skiftet er ved at falde på plads.

Avisen L’Arena erfarer, at Chukwuani og hans agent allerede har været i Italien for at færdiggøre en transfer.

Tochi Chukwuani er en 187 centimeter høj central midtbanespiller, der som type kan sammenlignes med en spiller som Eduardo Camavinga.

Danskeren debuterede allerede for førsteholdet i FCN som 16-årig og står noteret for 36 førsteholdskampe i FC Nordsjælland.

Derudover har han også spillet en række u-landskampe for Danmark, hvor det i alt er blevet til 30 kampe og fem mål på tværs af årgangene.

Siden Preben Elkjær boltrede sig i Hellas Verona i de glade 80’ere, har tre danskere trukket i Verona-trøjen før Tochi Chukwuani.

Her er der tale om trioen Martin Laursen, Matti Lund Nielsen (også med FCN-fortid) og Frederik Sørensen.