Italiensk journalist: Inter vil hente Serie B-dansker til midtbanen

En spændende melding er dukket op i den italienske rygtebørs, der gisner om en dansk Serie B-profil på blokken i Inter.

Inter har sendt talentspejdere til den syditalienske Serie B-klub Lecce, hvor danske Morten Hjulmand er i færd med en flot sæson.

Den italienske journalist Carlo Laudisa erfarer således, at Nerazzurri har udset den 22-årige centrale midtbanespiller som et konkret emne frem imod sommerens transfervindue.

Inter søger nye kræfter til maskinrummet, fordi man forventer at se erfarne spillere som Arturo Vidal og Matias Vecino forlade klubben til sommer i takt med duoens kontraktudløb i klubben.

På samme ønskeliste, hvor danske Morten Hjulmand befinder sig, står også Sassuolo-stjernen Davide Frattesi skrevet som følge af en overbevisende sæson i Serie A, der i skrivende stund har pustet italienerens prisskilt op på 30 millioner euro.

Hjulmand, der for en god ordens skyld ikke er i slægt med vores danske landstræner, er en alsidig midtbanespiller, der kan dække en række positioner og besidder en enorm løbekapacitet.

Det tidligere FCK-talent har primært gjort sig bemærket igennem hans defensive indgreb og sikre pasningsspil, der har gjort ham til en profil i Italiens næstbedste række.

29 kampe med tre assists til følge er det blevet til for danskeren, der i alt tæller 28 U-landskampe.

Morten Hjulmand hædres i Italien for at være blandt vigtige årsager til, at Lecce ligner en klub i genrejsning, hvor Salentini lige nu befinder sig på en andenplads i Serie B.

Se den samlede stilling her: