Manager-tips til Holdet.dk: Tre raffinerede råd til 27. spillerunde

Følg op på, hvilke spillere, der er interessante emner til dit managerhold i den kommende runde. Vi vælger én dyr, én mellem og en af de billige som anbefales at se nærmere på, og vi er nu nået til Spillerunde 27.


Den Billige

Mergim Vojvoda – Torino – Forsvar – 2,2 mio – Popularitet 5,6%


Weekendens billige løsning bør opsøges i Torino, hvor kroatiske træner Ivan Juric i løbet af sæsonen har skabt et skudsikkert, defensivt fundament.

Pointmæssigt har formen haltet i den seneste måneds tid, hvor Toro blot har indsamlet to point i deres seneste fire kampe.

Grundet et stærk efterår har det nylige formdyk blot sendt klubben ned på en 10. plads, og med sidste fredags opløftende uafgjort i Derby della Mole, er der lagt op til lysere runder.

Lørdag venter bundholdet Cagliari (H), hvilket giver rig mulighed for at vende skuden, og her er den kosovanske venstre wing back Mergim Vojvoda et oplagt valg.

Det er han i første omgang, fordi han er en Torinos billigste forsvarer, og så alene det faktum, at han er forsvarer.

Juric’ defensiv holder som sagt stand, hvilket kan ses i statistikkerne, der i skrivende stund udnævner Torino som dét hold, der har lukket fjerde færrest mål ind i den indeværende Serie A-sæson.

Personligt dukker Vojvoda tillige op i farlige positioner fra tid til anden, og det er blandt andet blevet til to assists for spilleren i den indeværende sæson.


Mellemvaren

Krzysztof Piątek – Fiorentina – Angriber – 4,7 mio – Popularitet 1,7%


Ligesom dengang i 2018 er angriberen Krzysztof Piątek startet forrygende ud efter sin tilbagekomst til italiensk fodbold, hvor det er blevet til fem mål i polakkens første seks optrædener i Viola-trøjen.

Piątek må have noget ganske særligt for friske luftlag og halvsæsoner, og derfor synes skarpretteren en åbenlys løsning i løbet af hans stadig grønne tid i Fiorentina.

Han forventes at spille fuldtid, og så er træner Italianos system skræddersyet til at fodre en ni’er, hvilket en vis Dusan Vlahovic nød en del succes under.

Derudover gemmer Fiorentinas kommende kampprogram på opgør imod Sassuolo (U), Verona (H) og Bologna (H), hvor man både må regne med en del mål og point for I Gigliati.

Ejerskabet af Piątek er endvidere forbløffende lavt, og så tangerer prisen på mindre end fem millioner kroner nærmest til et ‘røverkøb’.


Den Dyre

Edin Dzeko – Inter – 8,4 mio – 3,1%


Alle Inter-betroere satser på Lautaro Martinez, der mildest talt er i ringe form.

300.000 kroner op af prisstigen ligger i stedet en erfaren bosnier i Edin Dzeko, men ham er der ikke mange, der rør. Blot tre procent af spillets trænere for at være helt præcis.

Lautaro og Dzeko har stort set nettet lige mange gange i denne sæson, men til forskel har den yngre argentiner, hverken scoret eller assisteret i sine seneste otte optrædener for Inter.

I samme periode har Dzeko trods alt bidraget med tre mål og en assists, og denne forbedre form gør den tidligere Roma-stjerne til første angriber på holdkortet, når træner Inzaghi skal vælge startellever i aften.

Inter har ramt sæsonens første reelle formdyk, men kommende kampe imod Genoa (U) og Salernitana (H) forventes at vende skuden for Inter, hvilket i så fald vil åbne op for scoringsmuligheder for en målræv som Dzeko.

Han er dyr, men vil hurtigt kunne betale sig.