Manager-tips til Holdet.dk: Tre raffinerede råd til spillerunde 31

Følg op på, hvilke spillere, der er interessante emner til dit managerhold i den kommende runde. Vi vælger én dyr, én mellem og en af de billige som anbefales at se nærmere på, og vi er nu nået til Spillerunde 31.


Den Billige

Nahuel Molina – Udinese – Forsvar – 3,4 mio – Popularitet 0,6%


Udinese er favoritter mod et Cagliari-hold, som er inde i en hård periode – nul mål i de tre seneste kampe, og der er ingen udsigt til bedring, når de møder Udinese søndag.

0-4 var resultatet da de to hold mødtes på Sardegna Arena i december. Mon ikke træner Gabriele Cioffi igen har store planer for Udinese, når de tager imod det sardinske hold på hjemmebane på lørdag.

Rundens billige anbefaling er forsvarsspilleren Nahuel Molina, som er fast mand på højre wingback hos Udinese. Tre mål er det blevet til i sæsonen, og med gennemsnitligt 0,94 skud på mål pr 90. minut er der sandsynlighed for, at Molina snart rammer indersiden af netmaskerne igen.

Tilmed sender han en del farlige bolde afsted til sine offensive holdkammerater, så en assist er heller ikke helt usandsynlig.


Mellemvaren

Gianluca Caprari – Hellas Verona– Midtbane – 5,2 mio – Popularitet 12,9%


Hellas Verona tager mandag aften imod Genoa på hjemmebane, hvor der ifølge bookmakerne venter bank til holdet fra Genova.

Udover favoritværdigheden til Verona, har de to holds seneste kampe været særdeles målrige, så det er svært at komme udenom en offensiv spiller fra de gule og blå.

Her er det særligt den offensive midtbanespiller Caprari, som skiller sig ud. Med 10 mål og syv assists i sæsonen har han overpræsteret både i forhold til xG og xA, men intet tyder på, at der i den nærmeste fremtid vil blive sat en stopper for italienerens offensive bedrifter.

Som alternativ til Caprari kan Antonin Barak (5 mio.) fra selvsamme klub anbefales til runden, mens Gerard Deulofeu (3,8 mio.) fra Udinese også kan blive målfarlig.


Den Dyre

Ciro Immobile – Lazio – Angriber – 9,7 mio – 34,6%


Juventus og Inter møder hinanden i den kommende runde, og det udelukker blandt andet Dusan Vlahovic (Juventus) og Lautaro Martinez (Inter) fra at få en anbefaling.

Derimod er den formstærke Immobile et glimrende valg til en runde, hvor Lazio møder Sassuolo på hjemmebane.

Som straffesparksskytte og topscorer for en af rundens største favoritter, er det svært at modargumentere, at han ikke blot skal ind på holdet, men også have anførerbindet.

Vær i øvrigt opmærksom på, at det ikke altid kan betale sig at udskifte sine pristunge angribere, selvom de går en svær runde i møde. De scorer ofte alligevel.


Redaktionens Hold


 

Af Philip Dominique