OFFICIELT: Venezia FC køber fransk midtbanespiller i Bayern München

Serie A-oprykkerne fra Venezia har landet en iøjnefaldende handel med Bayern München om den centrale midtbanespiller Mickaël Cuisance.

Det er nu officielt; Serie A-oprykkerne fra Venezia FC køber den 22-årige midtbanespiller Mickäel Cuisance i Bayern München.

Det bekræfter tabellens nummer 16 via deres officielle hjemmeside.

Mickaël Cuisance er en teknisk begavet central midtbanespiller, der få år tilbage blev udset en stor fremtid i Bayern München, efter den tyske storklub hentede ham i Mönchengladbach i sommeren 2019.

22-årige Cuisance fik en del spilletid for Bayern München i 2019/20-sæsonen, hvilket i sommeren 2020 skabte stor interesse for den kreative midtbanespiller, der ifølge engelske kilder var millimeter fra et skifte til Leeds United for 25 millioner euro.

Aftalen brød dog sammen, og Cuisance endte i stedet i Marseille i hjemlandet, hvor han blevet skænket pænt med spilletid.

Minutter er det dog ikke blevet til for Bayern i den indeværende sæson, og derfor søger Cuisance nu videre i jagten på fast spilletid, hvor det altså er lykkedes Serie A-oprykkerne Venezia at lande en aftale med det tidligere vidt omtalte stortalent.

Aftalen passer generelt nøjagtigt i Venezias ånd, der siden opkøbet af den karismatiske italo-amerikaner Joe Tacopino i 2015 har arbejdet intenst på klubbens image, mens man sideløbende gradvist har bygget på truppen rent sportsligt.