OFFICIELT: Spændende brasilianer erstatter Vlahovic i Fiorentina

Fiorentina har været hurtige ude og erstatte den serbiske stjerne Dusan Vlahovic. Den anden vej gennem svingdøren kommer en 23-årig brasilianer.

Det er nu officielt; Fiorentina erstatter Dusan Vlahovic med den brasilianske angriber Arthur Cabral, som man henter i FC Basel.

Det bekræfter Viola på deres officielle hjemmeside.

Ifølge vigtige journalister, herunder transferguruen Fabrizio Romano, betaler Fiorentina 14,5 millioner euro plus bonusser for angriberen.

Cabral er 23 år gammel og er blevet en eftertragtet herre efter flere imponerende sæsoner i schweizisk fodbold, hvor han særligt i denne sæson har vækket opsigt.

27 mål og otte assists er det blevet til i 31 kampe for Basel i 21/22, som i 2019 hentede den 186 centimeter høje angriber i Palmeiras for én million euro.

Cabral får store sko at fylde, idet han fungerer som en direkte erstatning for Dusan Vlahovic, en af verdens mest omtalte angribere, der i samme ombæring skifter til Juventus for i alt 75 millioner euro.

Udviklingen, der lirkede Vlahovic fri af Firenze-klubben, tog form mandag aften, og allerede dagen efter var Arthur Cabral identificeret som serberens arvetager.

Han bliver dog ikke helt alene om opgaven, idet Fiorentina tidligere på måneden lejede polske Krzysztof Piątek i Hertha Berlin.